Ünal Araba Kiralama Ankara

Ünal Araba Kiralama Ankara

Araba Kiralama Ankara UNAL

Unallar Filo Kiralama olarak şirketimizden kiraladığınız araçlara tüm SHELL istasyonlarında yakıt anında indirimli. Yakıt alırken kiraladığınız araçla beraber size  vereceğimiz indirim kartını SHELL istasyonunda göstermeniz indirim için yeterli. Aldığınız yakıt miktarından anında indirimli tutarı ödersiniz.

Araba Kiralama Şirketi Ankara , Shell Türkiye aracı kurumu ile Unal Filo Şirketi Ltd . Şti ile  arasındaki bu anlaşma ile filomuzdaki tüm kiralanan  araçların yakıttan indirim alması plaka bazlı sağlanmış olup , bu sayede araçlarımızın iyi yakıt almasını ve müşteriler açısından tercih sebebi olmak amaçlanmıştır. 

Bu sistem sayesinde ;

1 - Müşterilerimiz maddi kazanç sağlar.

2 - Kiralanan araç  iyi yakıt alarak  araçlar daha iyi performans sağlar.

Ankara da araba kiralama konusunda indirimli yakıt ÜNALLAR FİLO KİRALAMA da.

İlginizi Çekebilir
  • Ankara Araba Kiralama
    24 Saat Yol Yardım , Ünal Ankara Araba Kiralama şirketi Türkiye ' nin her noktasında anlaşmalı servis ve yol yardım hizmeti vermekteyiz. Ünal Rent a car ( Araba Kiralama Ankara )
  • Ünal Araç Kiralama Ankara
    Ünal Araç Kiralama Ankara da filosunda Otomobil , Lüx Otomobil , Minibüs ve Panelvan araçları bulunduran 1996 yılında hizmete başlayan köklü bir Kiralık Oto Şirketidir.
  • Ünal Oto Kiralama Ankara
    ÜNAL Oto Kiralama Ankara olarak ARAÇ FİLOMUZ SON MODEL DİESEL ARAÇLARDAN oluşmaktadır. Periyodik bakımları zamanında ve eksiksiz yapılan, kiralama öncesi detaylı temizliği yapılmış kiralık araçlarla hizmet vermekteyiz..
  • Panelvan Kamyonet Kiralama Ankara
    Panelvan Kamyonet kiralık ticari araç filomuz tamamen kiralama yetki belgelidir. 8 m3 den 17 m3 panelvan araçları bireysel , kurumsal ve filo şeklinde kiralayabilirsiniz. '' Ünal Ticari Araç Kiralama , Yetkili Ticari Araç Kiralama Şirketidir''
  • Ünal Ankara Rent a car
    Ankara da Araç kiralama şirketleri içinde 1996 yılından bugüne, gerek şirketlere filo , gerekse yurt dışındaki gurbetçilere Esenboğa Havalimanında hizmet veren kurumsal firma Ünal Araç Kiralama.
Whatsapp Telefon